Kiket várunk

Kiket várunk

Központunk mindenki számára elérhető. Tanulhatsz nálunk, ha már magántanuló vagy, de miattunk is válhatsz azzá. Egész napos oktatási renddel működünk, de van lehetőség a szabad programválasztásra is. Részt vehetsz a délelőtti és a délutáni kurzusainkon egyaránt. Délelőtti kurzusainkon az érettségihez, továbbtanuláshoz szükséges tudást, készségeket sajátíthatod el, délutáni kurzusainkon pedig leginkább a kreativitás fejlődését szolgálják. Utóbbi lehetőséget attól függetlenül is igénybe veheted, hogy hol tanulsz és hány éves vagy.

  1. Ha már rendelkezel befejezett 6. osztállyal, akkor akár az egész napot is nálunk töltheted, de választhatod kizárólag a nyelvi csomagot vagy bármelyik délutáni foglalkozást. Ha lemaradásod van a tananyagot illetően vagy szükséged van fejlesztésre, akkor számodra is van megoldás, a fejlesztő csomag!
  2. Az egész napos oktatást 6. osztálytól az érettségi bizonyítvány megszerzéséig veheted igénybe!
  3. Ha már végeztél a középiskolás évekkel, akkor neked találtuk ki a délutáni kurzusokat és a nyelvi csomagot, ahol anyanyelvű tanárok segítségével sajátíthatod el az általunk tanított idegen nyelveket. Tehát a délutáni programjaink és a nyelvi óráink kortól függetlenül bárki számára elérhető.

Hogyan létesíthető magántanulói jogviszony, amennyiben hozzánk szeretnél járni?

Magántanulói jogviszony bármely magyarországi oktatási intézménnyel létesíthető. A magántanulói jogviszonyt a szülő kérelmezi és az iskola igazgatója hagyja jóvá. Magántanulói jogviszonyban a tanuló osztályozóvizsgára kötelezett.

Kres